0
AdmiralBet ABA Liga

Nemanja Nedovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Alba Berlin at Aleksandar Nikolic Hall on February 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEDOVIĆ PRED FINALE ABA LIGE: ’Biće veoma teška serija!’

Objavljeno: 13.06.23 u 18:20

Očekuje nas spektakl.

Večeras od 20 časova u ’Štark Areni’ počinje finalna serija AdmiralBet ABA lige, gde će sastati Partizan i Crvena zvezda. Jedno je sigurno, a to je da ćemo gledati zanimljivu košarku i da će i na terenu, ali i na tribinama biti spektakularno. ’Crveno-beli’ su se okitili titulom KLS, pa će to ’crno-belima’ sigurano da ti dodatni motiv.

Košarkaš Zvezde, Nemanja Nedović je pred ovaj susret rekao da će ovo biti i fizički i psihički tešak serija.

-Biće veoma teška serija, pre svega psihički. Naravno i fizički. Očekuje nas ekipa sa dosta atleticizma. Spremamo se mentalno, iskoristićemo ovih dana priliku da doradimo neke detalje. Očekuje nas zanimljiva serija, bez dileme. – započeo je.

Dodao je da moraju da imaju jasnu viziju.

-Biće tvrde i neizvesne utakmice. Značajno smo se promenili i mi i oni. Očekuje nas nešto sasvim novo. Moramo da imamo jasnu viziju, kako da ih napadnemo, kako da se branimo. Želja sigurno neće izostati, nadam se da ćemo biti spremni. – nastavio je on.

Istakao da je da sus vi spremni I motiviasni

-Svi su veoma motivisani, spremni. Svi imaju želju da završe sezonu na najbolji mogući način. Znamo koliko je bitan ovaj trofeja i sviđa mi se ono što vidim u svlačionici i na terenu. – zaključio je Nedović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter