0
ATP

FOTO: STARSPORT

NAKON SRAMNOG TEKSTA O NOVAKU, NOVINAR GARDIJANA MORAO DA SE OGLASI: Bezuspešno je pokušao da se izvuče!

Objavljeno: 13.06.23 u 12:49

Kasno je za njegova objašnjenja.

Tekst napisan od strane novinara Bena Brambla iz Gardijana, o tome kako Novak nije GOAT, nailazi na oštre kritike i osporavanja, što je bilo sasvim očekivano.

Mnogi smatraju da je ovaj tekst sramotan i da bi mogao da bude upitan u pogledu uredničke provere, s obzirom na apsurdne argumente koje iznosi, kao što je tvrdnja da je Novak previše brz i fleksibilan „što nije fer“. Ovakvi argumenti izazvali su bes mnogih fanova Novaka Đokovića, koji su iskoristili Tviter da upute poruke novinaru.

Hiljade poruka stiglo je Bramblu, neke su ga molile da se povuče iz novinarstva, dok su druge bile uvredljive prirode. Nakon bujice poruka koje je primio, Brambl se oglasio na Tviteru.

Istakao je da je dobio mnoštvo uvredljivih poruka u poslednjih 24 sata. Takođe, kontradiktorno je pitao gde je tačno rekao da Novak nije najveći igrač, ističući da broj osvojenih Slemova nije jedini faktor koji to određuje.

– Za više od 1.000 Đokovićevih navijača, koji su mi pisali i vređali me poslednja 24 sata, kada sam rekao da Novak nije najveći? Sve što sam rekao je da brojevi Slemova to ne rešavaju to, drugi faktori se računaju. Sigurno svi treba da prihvatite ovo? (Inače je Dejv GOAT). Mir i ljubav – napisao je on.

Benu je očigledno kasno za izvlačenje, jer je uspešno privukao pažnju na sebe, ali u negativnom kontekstu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter