0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and SC Derby at Aleksandar Nikolic Hall on March 19, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ SAMOUVEREN UPRKOS PORAZU: „I dalje sam siguran da ćemo pobediti Partizan“!

Objavljeno: 13.06.23 u 22:50

Trener gostiju ne gubi nadu

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu 88:80 u prepunoj Štark areni i tako poveli u finalu ABA lige. „Crno-beli“ su do pobede predvodila dva Amerikanca, Zek Ledej i Kevin Panter, koji su kombinovali za 43 poena svoje ekipe.

Šef stručnog štaba „crveno-belih„, Duško Ivanović, obratio se novinarima nakon meča. On je rekao da je Partizan zasluženo slavio zbog boljeg otvaranja utakmice.

Moj komentar, Partizan je igrao mnogo bolje od nas u prvom poluvremenu i sa mnogo više energije koja im je dala samopouzdanje i imali su odličan procenat šuta i veliku razliku. Bili smo blizu, falilo je snage, falilo je samopouzdanja da preokrenemo rezutlat – rekao je Duško Ivanović.

 

FOTO: Starsport

 

Bez obzira na poraz, Ivanović veruje u njegove pulene.

Ništa se nije promenilo i sad sam sto odsto siguran da ćemo pobediti, ali sto odsto – poručio je Ivanović.

Veliki hendikep je bio neigranje Vildose, čiji se povratak očekuje, koliko već u narednom meču.

Vilodsa je bolje, videćemo – rekao je Ivanović.

VESTI O ZVEZDI:

Nije želeo da odgovara na pitanja o Nedoviću.

Imate li neko drugo pitanje?

9
12

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter