4
Košarka

Predrag Danilovic Serbia - Poland, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Group Phase, Group D, Srbija - Poljska 6.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DANILOVIĆ OKTRIO DA LI JE JOKIĆ NAJBOLJI EVROPSKI KOŠARKAŠ: Evo šta je poručio!

Objavljeno: 13.06.23 u 17:55

Ne slaže se sa većinom.

Košarkaši Denvera su noćas ostvarili trijumf nad Majamijem rezultatom 94:89 i osvojili NBA ligu prvi put u svojoj istroiji i to sa 4:1 u finalnoj seriji, a srpski centar Nikola Jokić je predvodio Nagetse do pobede sa 28 koševa, 16 skokova i 4 asistencija. Nakon ovog meča su stigle čestitke i pohvale na račun Jokića, a povela se i dilema da li je on najbolji evropski košarkaš.

Povodom toga oglasio se predsednik KSS Predrag Danilović i rekao da on to ne misli.

-Ne mislim da je Jokić najbolji evropski košarkaš u istoriji. Oštro sam protiv bilo kakvog poređenja prošlih i sadašnjih epoha. – započeo je.

Istakao je da svako vreme nosi neke svoje heroje.

-Svako vreme nosi neke svoje heroje. Nekada je najbolji bio Kića, pa je onda to bio Dražen, pa Kukoč, pa Divac, pa ja… Košarka se nekada igrala drugačije, postojala su druga pravila i nemoguće i neozbiljno je praviti takva poređenja. – dodao je nekadašnji košarkaš Partizana.

Na kraju je naveo da ga ne zanimaju vašarska nagađanja.

-Stvarno me ne zanimaju ta vašarska nagađanja, ali nema dileme da je Nikola jedan od najboljih. – zaključio je Danilović.

 

0
4

4 Komentara

  1. Hercegovacki shiter, sram ga bilo! Kad jedan Aco Petrovic kaze da je Jokic najbolji Evropljanin ikada, sta se hurci i izmislja zabe kreketuse. Bolje mu je da cuti ,i on i Maljkovic, i Grbovic, Vujosevic, svi autosrbomrsci! Odhbte svi vi koji nemate „balls“ da kazete u srpsku korist i kad je to nepobitna istina! Takvi nam ne trebaju na celu sportskih organizacija, neka idu brati gljive ludare, tu su svi na kraju jednaki ! Sram vas bilo svih! I sad ce on da se pojavi pred Jokicem i da ga pozdravi, upita ga hoce li igrati za njegov KSS? Bas je kesa od coveka!
    A Joker je najbolji, pa crknite svi od muke, zavidljivi homosapiensi.Ne trebas bas ni biti neki veliki strucnjak pa gledati i lako shvatiti! A tek ce biti za inat svoj toj bednoj kamarili koja bi da zivi od slave koja je i izbledela i prevazidjena! Nemam reci koliko sam ogorcen,procitao sam taj tekst na index.hr… Ugh!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter