0
Košarka

FOTO: Screenshot/twitter

URNEBESNA RASPRAVA BATLERA I JOVIĆA: „Prestani, Novak nije najbolji“! (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.23 u 22:20

Odlična atmosfera među igračima Hita

Košarkaši Majamija večeras gostuju Denveru u Koloradu u okviru pete utakmice NBA finala. Tim Nikole Jokića trenutno vidi 3-1 i jedna pobeda ih deli od šampionskog prstena, prvog u istoriji kluba.

Iako ne briljiraju u finalu, atmosfera među košarkašima Majamija je i dalje sjajna. To potvrđuju i snimci koji kruže na društvenim mrežama a na kojima su u glavnim ulogama Džimi Batler i „ruki“ Nikola Jović.

Njih dvojica su vodili raspravu na temu Novak Đoković. Srpski košarkaš je objašnjavao niz rekorda koje drži Nole, rekavši da je on najbolji teniser svih vremena. Batler se na to nasmejao i kratko rekao „Ne, nije“. Probao je Jović da ga ubedi još jednom ali Amerikanac nije hteo ni da čuje, samo mu je rekao „Prestani“!

 

 

Nema sumnje da je Jović jedan od omiljenih saigrača prvoj zvezdi Majamija, koji ga često zove imenima srpskih košarkaša, pa je tako osvanuo snimak, na kojem ga je prozvao Miloš, nakon odličnog dodavanja mladog Jovića.

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter