0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ Lega Serie A

RANIJERI PONOVO PRAVI ČUDA: Nekadašnji strateg Lestera opet ređa uspehe! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.23 u 10:30

Opet heroj Kaljarija nakon 35 godina.

Fudbaleri Kaljarija su u doigrivanju za Seriju A savladali Bari rezultatom 1:0 i tako golom Pavoletija u dubokoj sudijskoj nadoknadi plasirali među elitu. Prvi susret je bio 1:1, da bi na stadionu ’Sveti Nikola’ bilo bolji tim sa juga Italije.

Trener Kaljarija, Klaudio Ranijeri je u suzama dočekao dramatičnu završnicu i ponovio uspeh sa starta trenerske karijere, kada je isti tim vratio u Seriju A. Trener koji je 2016. šokirao svet osvojivši Premijer ligu sa Lester sitijem, vratio se u Kaljari u decembru, nakon otkaza u Votfordu prethodne sezone.

Iskusni trener nije mogao da obuzda emocije zbog ovog uspeha, bukvalno su ga pridržavale kolege iz stručnog štaba dok je jecao od sreće. Nema informacija da li će Ranijeri voditi Kaljari i u Seriji A, a nema sumnje da bi njegovo iskustvo bilo od ogromnog značaja za klub koji se godinama ‘seljaka’ između dva najviša ranga.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter