0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PIKSI OTKRIO VELIKI PROBLEM PRED MEČ SA BUGARIMA: Spisak povređenih sve duži, Srbija bez Vlahovića, Mitrovića, Jovića… (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.23 u 13:48

Novi izazovi očekuju Orlove u narednim danima!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, održao je konferenciju za medije povodom okupljanja nacionalnog tima.

Orlove 16. juna u Beču očekuje prijateljski meč protiv Jordana, a već četiri dana kasnije utakmica kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Razgradu sa Bugarskom.

Stojković se dotakao brojnih tema, ali zdravstveni bilten je ono što najviše brine celu Srbiju.

– Najpre da javno čestitam Đokoviću na istorijskom rezultatu, iskrene čestitke, čini nas ponosnima, juče nas je učinio da budeemo još ponosniji. On je sve to zaslužio. Zaista je juče bilo prelepo gledati ga i navijati za njega. Od srca mu čestitam, neka nastavi tako – istakao je selektor, a potom se osvrnuo na kadrovske probleme u našem timu: 

– Imamo personalnih problema. Protiv Bugara nam predstoji važan meč, prioritet svih prioriteta. Na dosta igrača ne možemo da računamo. Mitrović ima problem sa stopalom, vrlo moguća hirurška intervencija. Jović je takođe zadobio prelom nosa, danas je operisan. Tu je i Vlahović koji je van ekipe, problem sa preponama. Imali smo razgovore, trpi neverovatne bolove, dogovor je da preskoči i pokuša da sanira povredu.  Radonjić i Veljković imaju problem sa mišićem, Terzić ima operaciju nosa, Gaćinović probleme sa preponama. Neću nikog naknadno zvati. Ne brinite, ovo je dovoljno dobro, žao mi je što nisu svi tu, ali Bože moj. Neke lekcije smo načučili, povređen igrač ne treba da igra i kad ga nokat boli – konstatovao je Stojković i poručio da za poziciju špica ne treba brinuti:

-Igrači koji su sa nama ovde, napadači, Joveljić i Jovanović. Što se te pozicije tiče, pokriveni smo. Svi igrači će da daju svoj maksimum, pogotovo 20. juna

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter