2
Domaći fudbal

Aleksandar Pesic Crvena Zvezda - Partizan, Derbi, Super Liga Srbije 3 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PEŠIĆ NAPUŠTA ZVEZDU: „Crveno-beli“ dobili odličnu ponudu za centarfora!

Objavljeno: 12.06.23 u 21:50

Pešić će tako po drugi put napustiti klub iz „Ljutice Bogdana“

Napadač Crvene zvezde, Aleksandar Pešić, prelazi u redove Ferencvaroša. Popularni „Šilja“ će napustiti šampiona Srbije za obeštećenje od skoro milion i po evra, koliko je spreman mađarski klub da iskešira za srpskog fudbalera.

Dosta se spekulisalo o ovom transferu a izgleda da je priča dobila i konačan epilog. Pešić je navodno prošao sve lekarske preglede i uskoro će potpisati ugovor na tri godine.

VESTI O ZVEZDI:

On je bio jedan od najzaslužnijih za odličnu sezonu „crveno-belih“ i osvojenu duplu krunu. Na 40 odigranih utakmica, postigao je 16 golova i podelio 10 asistencija.

Podsetimo, sjajni napadač je već branio boje Crvene zvezde u sezoni 2017/18, nakon čega je otišao u Al Itihad.

20
1

2 Komentara

  1. Bjezi sto pre, ionako si sam rekao da nisi za Zvezdu pa si opet dosao, covek nizeligas barem za Zvezdu, nemamo spiceva al je svako bolji spic od njega, covek masa prazne golove i 1v1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter