1
Domaći fudbal

Stevan Jovetic Top 16 round 5 Eurocup basketball game between Partizan and Rytas in Belgrade, Serbia on January 30, 2019. januar 30. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

OVO JE ŠANSA ZA PARTIZAN: Stevan Jovetić i zvanično postao slobodan igrač!

Objavljeno: 12.06.23 u 19:20

Crno-beli ovo moraju da iskoriste

Stevan Jovetić, crnogorski fudbaler, napustio je ekipu Herte iz Berlina nakon skoro dve godine provedene u tom klubu. Uprava Herte je početkom aprila odlučila da ne iskoristi klauzulu o nastavku saradnje koja je dogovorena 2021. godine.

Želim da kažem da mi je žao zbog svega što se desilo ove sezone. Ovaj klub, navijači i grad zaslužuju da uvek budu u Bundesligi, bez dileme. Navijaću za vas i nadam se da će se Herta naredne sezone vratiti u Bundesligu – napisao je Jovetić na Instagramu.

Jovetić je tokom svog boravka u Herti odigrao 40 utakmica i postigao 11 golova, uz četiri asistencije. U svojoj bogatoj karijeri, Jovetić je nastupao za OFK Titograd, Partizan, Fiorentinu, Mančester siti, Inter, Sevilju i Monako.

Poslednjih meseci, Jovetić se povezivao sa povratkom u Partizan, a sada se čini da bi taj transfer mogao postati realnost. Povratak Jovetića u Humsku bi bio dobrodošlo pojačanje za Partizan, a ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i hoće li se transfer konačno ostvariti.

15
1

1 Komentara

  1. Dođi da igraš džabe za nas, a mi ćemo ti za uzvrat dozvoliti (kad budeš odlazio zbog nezadovoljstva), da nam oprostiš sve novce i plate koje ti dugujemo… U zamenu ćeš dobiti slobodu da odeš bez obeštećenja(tzv. „čiste papire“). Kraljevski pošteno, pa ko koga z**ebe. Vuk sit, a sve ovce na broju, je l’! 😉

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter