0
Domaći fudbal

Predrag Rogan Vozdovac - Radnicki Kragujevac Superliga Srbije Septembar 18. 2021., Beograd, Srbija 18.9.2021. Belgrade Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Predrag Rogan novi trener Železničara iz Pančeva!

Objavljeno: 12.06.23 u 23:40

„Dizelka“ našla novog trenera

FK Železničar je počeo pripreme za istorijsku debitantsku sezonu u MozzartBet superligi Srbije. Novopečeni klub u fudbalskoj eliti, dogovorio je saradnju sa Predragom Roganom, saznaje „HotSport„.

Postojale su spekulacije da su čelnici Železničara zainteresovani za Slavoljuba Đorđevića ali je će on na kraju završiti u bugarskom CSKA 1948. Rogan će na mestu šefa stručnog štaba zameniti doskorašnjeg trenera kluba iz Pančeva, Vladimira Gaćinovića, koji je obavljao tu funkciju od maja ove godine.

 

FOTO: Hotsport

 

I pored dobrog finiša sezone u Prvoj ligi Srbije, dve strane su odlučile da ne nastave saradnju, pošto Gaćinoviću ugovor ističe za nekoliko dana.

Rogan ima veliko iskustvo iza sebe kada je u pitanju srpski fudbal, pošto je vodio ekipe poput: Voždovca, Napretka, Spartaka, TSC-a, Mačve i Zemuna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter