0
Košarka

Kosarkaski Savez Srbije-Dodela godisnjih Nagrada za 2018 Branislav Jokic (father of Nikola Jokic) Beograd, 11.01.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BRANISLAV JOKIĆ GOVORIO O SVOM SINU: „Kada su mi rekli da ide u NBA, pitao sam ih da li se drogiraju“!

Objavljeno: 12.06.23 u 23:59

Zaista neverovatna sudbina Somborca

Nikola Jokić i njegovi Denver Nagetsi nalaze se na jednu pobedu od istorijske NBA titule, prve u istoriji ekipe iz Kolorada. Nagetsi večeras od 2 časa i 30 minuta posle ponoći dočekuju Majami Hit u okviru 5. utakmice NBA finala a trenutno je 3-1.

Otac najboljeg košarkaša na svetu, Branislav Jokić, govorio je o trenutku kada je njegov sin morao da bira između košarke i konjeva.

Počeo je da raste i u visinu i u veličini i počeo je da bude svestan da bi mogao da bude košarkaš. Imao je međutim veliku strast tih dana i rekao bi kako hoće da postane konjar. Govorio sam mu ‘Sine budi prvo košarkaš, i posle ćeš biti veliki konjar – rekao je Branislav Jokić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Nije verovao kada su mu rekli da ide u NBA.

Samo se sećam kada su njegov agent i Strahinja, moj najstariji sin rekli da će Nikola u NBA. Pitao sam ih da li se drogiraju. Kakav NBA?

7
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter