8
Domaći fudbal

Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, speaks during his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BOMBA NA MARAKANI: Crvena zvezda na pragu velikog pojačanja, potpis do kraja nedelje!

Objavljeno: 12.06.23 u 17:20

Izgleda da je napadač za Ligu šampiona pronađen

Crvena zvezda je veoma blizu ispunjenja svoje dugogodišnje želje, jer se očekuje dolazak najboljeg strelca Sent Etjena, Žan Filipa Krasoa, na stadion Marakana, prenosi „Informer“.

Crveno-beli su uspostavili kontakte sa reprezentativcem Obale Slonovače još krajem prošle godine i pregovarali nekoliko meseci, ali su pregovori u jednom trenutku propali zbog nerealnih finansijskih očekivanja igrača.

Međutim, nedavno su se stvari promenile jer je Žan Filip Kraso pokazao interes za novu rundu pregovora. Francuski mediji su izvestili da je iskusni napadač odbio ponudu iz Egipta vrednu 1,2 miliona evra i da će najverovatnije nastaviti karijeru u Saudijskoj Arabiji. Sada članovi najužeg rukovodstva Crvene zvezde borave u Francuskoj, gde su na završnim pregovorima sa agentima Žan Filipa Krasoa. Veruje se da će se uskoro definisati svi detalji ugovora, te da bi Kraso mogao da potpiše za Crvenu zvezdu do kraja nedelje, pre nego što se pridruži ekipi na početku priprema.

Prema informacijama iz lista „Informer“, Žan Filip Kraso bi mogao da dobije godišnju zaradu od 600.000 evra, uz ozbiljne bonuse u vezi sa njegovim individualnim učinkom u Mozzart Bet Superligi i posebno u Ligi šampiona. Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, najavio je da će srpski šampion uskoro dobiti dva nova napadača, bez obzira na status Aleksandra Pešića, koji je blizu dogovora sa Ferencvarošem.

Pored Žan Filipa Krasoa, Crvena zvezda takođe pokazuje ozbiljan interes za napadača Atalante, Emanuela Late Lata, koji je trenutno na pozajmici u Sent Galenu. Takođe, očekuje se odgovor Zenita u vezi sa igračem Mateom Kasijerom.

Žan Filip Kraso je ove sezone sa 17 postignutih golova bio drugi strelac u Ligi 2, a takođe je upisao i 12 asistencija. Očekuje se da njegov dolazak pojača napad Crvene zvezde i doprinese ciljevima kluba u narednoj sezoni.

204
66

8 Komentara

  1. Odreći se Kataija koji je bio najbolji igrač u zemlji je prepodobna glupost a dovesti igrače za koje nismo ni čuli. „Bravo“ za novog trenera a tek za Borjana ne treba trošiti reči. Srediće Zvezdu novi trener „kao svinja baštu“. Videće uprava kako će Zvezda završiti.

    6
    4
    Odgovori
  2. Tih takvih pojacanja cetiri za milion evradi ima na svakom splavu u Bg. Jako vam pojacanje. A ovaj strucnjak rasterao pola tima bez obestecenja

    18
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter