0
Košarka

Edo Muric during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cedevita Olimpija at Aleksandar Nikolic Hall on January 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VELIKI UDARAC ZA SLOVENIJU: Murić mora na operaciju kolena, propušta Mundobasket!

Objavljeno: 11.06.23 u 23:10

Slovenački reprezentativac doživeo je ogroman peh u poslednjem meču sezone

Košarkaši Cedevite savladali su Helios u majstorici finala slovenačkog prvenstva i na taj način odbranili titulu šampiona te zemlje. Gorak ukus ostavila je povreda kolena, koju je zadobio kapiten Slovenije, Edo Murić.

Sjajno krilo je pokidao ukrštene ligamente kolena i nakon magnentne rezonance, odlučeno je da će morati na operaciju, zbog čega će biti odsutan do oktobra. To znači da neće biti u stanju da pomogne svojoj zemlji na predstojećem Mundobasketu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Murić je dosta dugo standardan u redovima „Zmajčeka“ i ova vest će definitivno uzdrmati Slovence. Nekadašnji košarkaši Partizana odnedavno je i kapiten reprezentacije a tu funkciju će u njegovom odsustvu preuzeti neko drugi.

Svetsko prvenstvo se igra od 25. avgusta do 10. septembra a domaćini su: Indonezija, Japan i Filipini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter