1
ATP

FOTO:hotsport

ŠVEĐANIN PROGNOZIRA: „Đoković bi mogao da osvoji 26,27 Grend slema“!

Objavljeno: 11.06.23 u 23:40

Nekada hejter, danas fan

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, savladao je Kaspera Ruda u finalu Rolan Garosa i tako osvojio rekordnu 23. Grend slem titulu. On je tako „pobegao“ svom najvećem rivalu, Rafaelu Nadalu, pošto sada ima za jedan više.

Iako mnogi neće priznati srpskog asa kao najvećeg tenisera svih vremena, nekadašnji broj 1 i švedski teniser, Mats Vilander, smatra da je diskusija gotova. On ističe da ne nadzire kraj Novaka Đokovića, koji po njemu može da osvoji još par najvećih turnira.

Neverovatno. Uvek pričamo o tome da li će se ponovo desiti. Ja jednostavno ne vidim tri momka koji nadolaze, a on (Novak) ne bi to uspeo bez da su ga Rodžer i Rafa ‘gurali’. Neverovatno je da su ga mimoilazile povrede, odličan svakog dana na svakoj podlozi. Zapanjujuće. Ali on još nije završio, daleko je od toga. Veoma je veliki favorit na Vimbldonu i US openu. Voleo bih da vidim gde će se zaustaviti, jer mogao bi da osvoji 26 ili 27 Grend slem titula – poručio je Vilander.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Mats je na startu Novakove karijere važio za jednog od najvećih „hejtera“ kada je reč o srpskom teniseru ali kako se približava kraj njegove karijere i kako rekordi polako padaju, jedan po jedan, ima sve više i više poštovanja prema njemu.

Šveđanin je tokom svoje bogate karijere osvojio 7 GS titula i po tom parametru je na 7. mestu.

5
0

1 Komentara

  1. Djole oni koji nas mrz dabogd imali srecu,jer da nas nisu naterali mozda bi bilo malo lakse d podnesu svu sramotu koji su sami sebi nabacili.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter