1
Košarka

Second final Serbian Basketball League match between kk FMP and kk Crvena Zvezda played at Belgrade, Serbia on June 11th at Zeleznik sports hall. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) ZVEZDA VODI POSLE PREOKRETA: Šampion Srbije čvrstom odbranom uspeo da se odupre FMP-u!

Objavljeno: 11.06.23 u 12:47

Velika borba u drugoj utakmici

Košarkaši Crvene zvezde i FMP-a u Železniku igraju drugu utakmicu finala Košarkaške lige Srbije, a rezultat na poluvremenu je 36:43.

Meč otvara Bo Bič trojkom, ali će odmah i Luka Mitrović na drugoj strani imati priliku da uzvrati istom merom, pošto je fauliran pri šutu i uspeo je da pogodi i dodatno bacanje.

Do kraja prve deonice FMP je uspeo da zadrži prednost koju je stekao odličnom igrom na obe strane parket, a Zvezda definitivno treba da se uozbilji.

U nastavku su gosti sa Malog Kalemegdana zaigrali mnogo čvršću odbranu, koja im je omogućila da režiraju preokret protiv domaćina koji nije izašao na ovaj duel sa belom zastavom.

Završnica prvog dela igre donela nam je samo još bolju igru branioca titule Crvene zvezde, koja je dodatno uvećala zasluženu prednost.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter