0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@mancity

PEP POSLAO PORUKU REAL MADRIDU: ‘Samo 13 Liga šampiona smo iza vas!’

Objavljeno: 11.06.23 u 09:54

Šaljiva izjava sjajnog stručnjaka.

Mančester siti je sinoć u finalu Lige šampiona savladao ekipu Intera, pogotkom Rodrija sa ivice kaznenog prostora. Bio je to gol dovoljan za prvu titulu šampiona Evrope u istoriji ‘Građana’. Nakon meča Pep Gvardiola je poslao jednu šaljivu poruku ‘Kraljevskom klubu’:

‘Sada smo na samo 13 trofeja Lige šampiona od Reala. Samo 13. Neka Real bude na oprezu jer dolazimo po njih! Ako budu spavali, stići ćemo ih.

Šalu na stranu, ne možemo da se poredimo sa njima. Tek smo osvojili prvi trofej, ali ne želim da posle prvog nestanemo. Moramo da radimo naporno i sledeće sezone ponovo budemo ovde. Postoje timovi koji osvoje Ligu šampiona i onda nestanu posle jedne, dve sezone. Moramo da izbegnemo to. Poznajući sebe, nama se to neće dogoditi, ali je veliko olakšanje za klub da je osvojio ovaj trofej, jer me sada neće pitati da li ćemo da osvojimo Ligu šampiona. Sada će morati da nađu drugo pitanje.’ – zaključio je Pep.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter