7
Domaći fudbal

Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, speaks during his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVI ODLAZAK SA MARAKANE: Bahar precrtao velikog talenta Crvene zvezde!

Objavljeno: 11.06.23 u 14:56

Više ne računa na njega

Crvena zvezda je ostvarila veliki uspeh osvajanjem treće uzastopne duple krune u Srbiji i plasmanom u Ligu šampiona za narednu sezonu. Tim će biti vođen novim trenerom, Barakom Baharom, koji je započeo potpunu rekonstrukciju tima na Marakani.

Nakon što je odlučio da precrta golmana Milana Borjana i na neki način „skloni“ Aleksandra Kataija, Bahar je sada odlučio da „čiste“ papire uruči Veljku Nikoliću, kako prenosi „MeridianSport“.

Prema navodima ovog medija, Nikolić će nastaviti svoju karijeru na Kipru, iako je još pod ugovorom sa Crvenom zvezdom. Ipak, transfer će se realizovati bez obeštećenja.

Veljko Nikolić je proizvod Zvezdine fudbalske škole i proveo je četiri sezone u prvom timu. Tokom tog perioda, odigrao je 82 utakmice, postigao 10 golova i upisao isto toliko asistencija. Nažalost, povrede su mu donekle pokvarile karijeru, pa nije imao dovoljno prilika za igru tokom prošle sezone.

Ipak, uspeo je da se vrati na teren i ostavi trag. Postigao je gol protiv Trabzonspora u Turskoj, ali to nije bilo dovoljno da se izbori za svoje mesto u timu pored ostalih fudbalera na njegovoj poziciji.

Interesovanje za Nikolića pokazao je i jedan klub iz Los Anđelesa, ali tada nisu bili zadovoljni viđenim i fudbaler je ostao na Marakani. Sada će nastaviti svoju karijeru na Kipru, gde će imati priliku da pokaže svoj talenat i ostvari svoje ambicije u novom fudbalskom okruženju.

76
44

7 Komentara

  1. Kompletna uprava treba jos danas da podnese ostavke, oni su krivi u najvecoj meri za dugove koji su narasli kako se prica cak i do 90miliona eura, strucni dtab, skautin tim je nesposoban, dovode igrace i plavaju ih a da nisu ni za trecu ligu, Nikolic je imao ponudu da ode za obestecenje od 5m eura a sada ga pustaju za dzabe. Ako iko ima casti i morala u sta sumljsm, trebali bi ostavke jos danas da podnesu !
    Da ne kaxem ‘juce’ ste potpisali ugovore sa Borjanom i Katajom na duzi period a sadai ih pustate da idu iz kluba, KOGA VISE PRAVITE BUDALAMA, krijete se iza duple krune a problem je toliko narastao da ce vrlo brzo sve otici s vragom.
    Ocito je namera ocerupati ovih 30m koje ce leci plasmanom u LS a sta posle ?

    5
    2
    Odgovori
  2. Nema mesta u Zvezdi,objektivno.23 godine,odigra 3-4 meca godisnje. Previse mekan a igra na mestu gde moras da kidas protivnika.

    3
    2
    Odgovori
  3. Kakav talenat?Price za malu djecu,23 godine.Osim solidne tehnike ,ni jedan drugi segment igre nema za dobrog fudbalera.

    8
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter