0
Košarka

Crvena Zvezda won the second final Serbian Basketball League match against kk FMP and won national trophy at Belgrade, Serbia on June 11th at Zeleznik sports hall. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

MITROVIĆ JE MVP: Košarkaš Crvene zvezde najkorisniji igrač finala Košarkaške lige Srbije! (FOTO)

Objavljeno: 11.06.23 u 15:20

Lepo priznanje za krilnog centra

Luka Mitrović, košarkaš Crvene zvezde, zasluženo je dobio MVP pehar nakon finala Košarkaške Superlige Srbije. Njegova izvanredna igra doprinela je pobedi njegovog tima nad FMP-om rezultatom 82:72.

U finalnom meču, Mitrović je briljirao sa 16 postignutih poena, što mu je donelo priznanje za najboljeg strelca utakmice. Osim toga, njegov doprinos na terenu i sjajna igra u svim segmentima košarke omogućili su mu da ponese titulu najkorisnijeg igrača finala.

Ova nagrada za MVP potvrđuje izuzetan talenat i veštine Luke Mitrovića, koji je pružio izvanredne nastupe tokom cele sezone. Njegova igračka inteligencija, preciznost u šutu i odlična odbrambena igra bili su ključni faktori u osvajanju titule šampiona za Crvenu zvezdu.

Ovo priznanje dodatno potvrđuje da je Luka Mitrović jedan od najboljih košarkaša u Srbiji, a njegovo MVP priznanje svedoči o njegovom značajnom doprinosu i dominaciji na terenu tokom finalne utakmice Superlige.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter