0
ATP

FOTO: Twitter/nuggets

JOKIĆ U SVOM STILU ČESTITAO ĐOKOVIĆU: „Uzeo si 23 Bog te video, dosta bre više“! (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.23 u 22:40

Srpski centar čestitao Novaku i nasmejao sve prisutne

Sa svih strana sveta stižu čestitke i pohvale na račun srpskog teniser i osvajača 23. Grend slema, Novaka Đokovića. Naš teniser je danas u finalu Rolan Grosa savladao Kaspera Ruda sa 3:0 i tako ispisao nove stranice teniske istorije.

Nakon mnogih superzvezda, kako sportskih tako i iz šoubiznisa, red je stigao i košarkaša Denvera, Nikolu Jokića. Somborac je govorio za medije uoči 5. utakmice NBA finala protiv Majamija, pa je iskoristio priliku, da na šaljiv način čestitao zemljaku istorijski uspeh.

Koji mu je ovo put, Bog te video? Dvadeset i treći, dosta više. Šalim se. Ne postoje reči za njega. Majstor svog zanata i verovatno jedan od najboljih tenisera – izjavio je Jokić.

 

 

Nije tajna da se njih dvojica poštuju i druže van terena. Novak je nakon osvojenog Rolan Garosa poručio da će se i u utorak pevati „Bože pravde“ kada Nagetsi osvoje NBA titulu.

Peti meč je na programu noći između ponedeljka i utorka sa početkom od 2 časa i 30 minuta a Denver ima 3:1 i tri meč lopte da donesu prvi prsten u istoriji kluba iz Kolorada.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter