0
ATP

Goran Ivanisevic Tennis-ATP Serbia Open 2022-Practice-Novak Djokovic and Holger Rune Beograd, 17.04.2022. foto: Nikola Gligic/Starsportphoto ©

IVANIŠEVIĆ ODUŠEVLJEN NOVAKOM: „Radimo od 8 ujutru do 6 popodne, on dođe i kaže da mu je bekend loš“! (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.23 u 22:10

Hrvat nije krio oduševljenje na konferenciji za medije

Srpski teniser, Novak Đoković, savladao je Norvežanina, Kaspera Ruda, u finalu Rolan Garosa i tako stigo do rekordne 23. Grend slem titule u karijeri. On je na taj način postao i jedini teniser koji je svaki Grend slem osvajao minimum po tri puta.

Njegov trener i nekadašnji osvajač Vimbldona, Goran Ivanišević, govorio je za medije nakon završetka meča. On je istakao koliko je Novak posvećen i koliki je perfekcionista.

Počeli smo kao sado-mazo trend. Krećemo u 8 ujutru, radimo do šest popodne, On dođe i kaže da mu bekhend nije funkcionisao, iako je nama savršeno izgledao. On je genije i perfekcionista i takvim ljudima uvek nedostaje još nešto. Rekao sam mu da mora da prestane da priča sa nama ako hoće da osvoji turnir. Kada se mučio sa Alkarasom i Rudom, nije se okretao ka nama.

 

 

Goran je istakao da je izuzetno stresno održavati motivaciju i glad svakoga dana.

Svaki dan je novi čelendž. Biti motivisan svakog dana. Stresno je, uvek je visok nivo stresa, nikada nije dole. Mnogo puta se nismo slagali, ali to je posao. Ali najbitnije je da funkcionišemo kao tim – poručio je hrvatski trener.

On je potom objasnio zbog čega nije bio zabrinut, jer su mečevi na tri dobijena seta, po njegovim rečima, potpuno druga priča.

Šampion je kao Rafa i Rodžer. Zato nisam bio zabrinut. Pričali su da nema šanse protiv Alkarasa, ali to je Đoković. Velika je razlika kad se igra u dva ili tri dobijena seta. Alkaras je neverovatan, osvojiće ko zna koliko Grend slemova. Ali ovo je gren slem… Novak zna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Za kraj je citirao sada već čuvenu izjavu Endija Rodika.

Kao što Rodik kaže, prvo uzme noge, pa dušu, onda ti iskopa grob, pa te sahrani.

 

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter