1
Evrokupovi

Milos Degenek UEFA Europa League Crvena Zvezda - Mitjiland 4.11.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DEGENEK POTVRDIO GLASINE: Evo šta kaže o povratku u Zvezdu! (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.23 u 10:21

Pre 10-ak dana pojavila se priča da bi ponovo mogao da obuče Zvezdin dres.

Australijski štoper srpskih korena – Miloš Degenek povezivan je prethodnih dana sa povratkom u Ljutice Bogdana. Dolaskom Baraka Bahara, Degenek je postao želja ‘crveno-belih’. Glasine o njegovom dolaskom, sada je i on sam potvrdio:

‘Jeste, bilo je kontaktata, pričao sam sa ljudima iz kluba i trenerom Baharom. Pregovori su u toku, pa ćemo da vidimo šta će da se desi – reči su nekadašnjeg štopera ‘crveno-belih’, koji potom dodaje:

Gospodina Baraka Bahara znam od ranije. Tačnije, više od godinu dana. Prvi put smo se čuli kada je bio trener Makabija Haife. Hteo je da idem u Izrael tamo kao zamena za Bogdana Planića. Međutim, do dogovora nije došlo iz drugih razloga koje sad ne bih spominjalo, ali to nije imalo veze s njim. Bahara izuzetno mnogo cenim kao čoveka i stručnjaka. Ostali smo u kontaktu. Učinio je veliku stvar plasiravši se prošle sezone u Ligu šampiona. Makabi Haifa je pod njegovom komandom imala mnogo kvalitetnih mečeva u Evropi, ali i u šampionatu Izraela. Pokazao je kakav je stručnjak i da je zasluženo u Zvezdi. Verujem da će napraviti iskorak i sa crveno-belima – zaključio je Degenek u razgovoru za ‘Sportski žurnal’.

15
4

1 Komentara

  1. Smrade jedan, je*o te onaj ko te dovede da preko tebe dodatno kriminalizujete Zvezdu. Ona je za nas svetinja, a za tebe i tog tvog idiota samo još malo crnog keša.
    Jel znaju tvoji da si homoseksualac?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter