0
Fudbal

FOTO: FSS/Screenshot

ROBERTO KARLOS PREKINUO PIKSIJEV INTERVJU: Legendarni fudbaler ima veliko poštovanje za srpskog selektora! (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.23 u 14:58

Pratiće finalni susret.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi trenutno se nalazi u Istanbulu gde će uživo prisustvovati finalnoj utakmici Lige šampiona između Intera i Mančester Sitija u subotu uveče. Iako nema srpskih fudbalera koji će se takmičiti u ovom meču, Piksi će biti među brojnim poznatim gostima koji će gledati ovaj spektakl.

Tokom davanja izjave za sajt Fudbalskog saveza Srbije, Piksi je doživeo kratak prekid, kada ga je iznenadio legendarni brazilski fudbaler Roberto Karlos. Ova neočekivana interakcija pokazala je koliko poštovanje legenda svetskog fudbala ima prema selektoru Srbije.

Pre nego što je dao izjavu, srpski selektor je imao priliku da se sretne i razgovara sa svojim nekadašnjim saigračima, Predragom Mijatovićem i Dejanom Savićevićem.

– Ovo je jedinstvena prilika da vidite na jednom mestu taj evropski „krem fudbala“, da vidite sve te koji su svojim radom u fudbalu doprineli da fudbal bude danas to što jeste. Sva ta velika imena je lepo videti i uvek je lep osećaj kada se setimo dana kada smo mi igrali i nekih trenutaka koje su ostale do kraja života – rekao je Piksi pred utakmicu finala LŠ.

PIKSI DAJE VEĆE ŠANSE SITIJU, ALI NE POTCENJUJE ITALIJANE: „Siti ima veće šanse, Inter svoje adute!“ 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter