0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

POZNATO GDE ĆE RADNIČKI IGRATI DOMAĆE UTAKMICE: Oglasili su se iz kluba! (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.23 u 10:20

Došli do rešenja.

Radnički 1923 iz Kragujevca moraće da igra domaće utakmice van svog grada, pošto će njihov legendarni stadion ’Čika Dača’ da se ruši i pravi nov. Prvo je trebalo da igraju u Lazarevcu, ali se brzo odustalo od te ideje, zatim je bilo dogovora da igraju u Gornjem Milanovcu, ali zbog finansijskih uslova to nije izvodiljivo.

Na kraju će klub iz srca Šumadije svoje mečeve kao domaćin igrati na terenu Sportskog centra ’Pampas’ u Donjoj Tranvi. Iz Radničkog su poručili da je prihvaćeno idejno rešenje za doradu Sportskog centra ’Pampas’ kako bi ispunio neophodne uslove za takmičenje.

Zajedničkim entizijazmom vlasnika Sportskog centra Pampas Bratislava Milanovića i generalnog direktora FK Radnički 1923 Igora Konatara urađeno je i prihvaćeno idejno rešenje za doradu Sportskog centra ’Pampas’ kako bi ispunio neophodne uslove za takmičenje u Superligi. – naveli su iz kluba.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter