0
Fudbal

Dragan Stojković Piksi (FOTO: Starsport)

PIKSI DAJE PREDNOST SITIJU, ALI NE POTCENJUJE ITALIJANE: „Siti ima veće šanse, Inter svoje adute!“

Objavljeno: 10.06.23 u 15:25

„Nije zahvalno da se prognozira, ali..“

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, izneo je svoje mišljenje uoči finalne utakmice Lige šampiona između Mančester sitija i Intera. Ovaj veliki fudbalski spektakl će se odigrati na stadionu Ataturk u Istanbulu, gde će se odlučiti ko će postati novi prvak Evrope, a utakmici će prisustvovati upravo selektor naše zemlje.

Piksi je dao svoj komentar na pitanje o tome kojoj ekipi daje više šanse, a njegov odgovor je bio da je ipak naklonjeniji pobedi Mančester sitija.

Ja želim da uživam u fudbalu, zaista ne navijam ni za koga, ali smatram kao i mnogi ljudi što će reći da Mančester siti ima daleko veću mogućnost i prednost da osvoji Ligu šampiona. Oni su zaista pokazali jednu konstatnost ove godine, jednu dominatnost na terenu, zaista jedna igračka moć kada je posed lopte u pitanju, oni su tim koji diktira ritam, oni su tim koji želi da kontroliše igru nema sumnje da će tako i večeras biti, osvojili su Premijer ligu, i sada su došli do krajnje tačke i imaju prilike da po prvi put osvoje Ligu šampiona. A sa druge strane imamo Inter koji je osvojio sve što se može osvojiti u fudbalu, jedan gigant koji je pokazao da su kadri da budu tu gde jesu – istakao je Stojković i dodao:

– Nije zahvalno da se prognozira, ali sigurno da Siti ima veće šanse, a Inter ima svakako svoje adute i videćemo sve večeras – zaključio je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter