4
Domaći fudbal

from left Samed Bazdar, Nemanja Jovic, Ljubomir Fejsa and Aleksandar Filipovic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Spartak Zdrebceva Krv and FK Partizan at stadium Subotica on February 19, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN PRELOMIO: Naredne sezone akcenat na ubacivanju igrača iz omladinske škole u prvi tim!

Objavljeno: 10.06.23 u 16:52

Okreću se svojoj omladinskoj školi.

Partizan iza sebe ima sezonu za zaborav. Izuzev prolaska u nokaut fazu Lige konferencija, sve ostalo bilo je veoma loše za ‘crno-bele’. Klub je napustio Urošević, a malo pre njega razdužio je opremu i Fejsa. Ekipa Partizana mora da poradi na rekonstrukciji tima, a prema poslednjim informacijama, tim koji prevodi Igor Duljaj će se okrenuti igračima iz omladinskog pogona.

FOTO: FSS

Najveći akcenat biće stavljen na momke koji su već dobijali šansu u prvom timu. U pitanju su sjajni štoper Mihajlo Ilić, zatim vezisti Mateja Stjepanović i Mihajlo Petković, kao je Janko Jevremović. Očekuje se i daleko veća minutaža za Sameda Baždara.

Pored njih, priključen prvom timu biće i supertalentovani Matija Popović, a prilikom za dokazivanje će dobiti Milan Aleksić i Bogdan Mirčetić.

30
5

4 Komentara

  1. Naredne sezone akcenat će biti na borbi za sjajno peto mesto u Super ligi koje direktno vodi u kvalifikacije za Ligu Konferencija..

    0
    0
    Odgovori
  2. Nema od tog nista, iz uprave nemogu da naprave novac pa kao omladinska skola,bice 7 sl sezone jel mi nismo razvojni tim vec smo bili institucija a sad smo OFK Beograd,kad se ide ispred stadiona,dovescu i zenu i dedu i babu i oca i majku samo Vazuru da proteramo.Ceo komsiluk.

    4
    2
    Odgovori
    • Uprava sa V iV sve će da smisli ,samo da večno ostanu u foteljama i pune svoje džepove.Napolje svi iz Partizana,krpelji jedni.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter