0
Evrokupovi

FOTO: Youtube screenshot

KAKAV PROPUST ČUVENOG IMPERATORA: Slavni fudbaler propustio put na finale Lige šampiona, a razlog je bizaran!

Objavljeno: 10.06.23 u 22:20

Neće mu biti svejedno

Jedan od tragičara ovogodišnjeg finala Lige šampiona je Brazilac Adrijano, bivši igrač Intera i čuveni Imperator. Očekivalo se da će on biti deo komentatorskog tima za utakmicu na stadionu Ataturk u Istanbulu, koju će prenositi renomirana sportska televizija ESPN. Međutim, Adrijano je izostao s događaja zbog sopstvenog propusta, prenose mediji.

Prema informacijama iz medija, Adrijano je bio planiran kao jedan od komentatora za ovu prestižnu utakmicu, ali je ostao u Brazilu. Razlog za to je njegov buran noćni provod prethodne večeri. Navodno, Adrijano je prisustvovao čak tri žurke, što je dovelo do toga da zakasni na avion koji je trebao da ga odveze u Istanbul.

Iako je njegovo izostajanje sa utakmice već bilo iznenađenje, otkriveno je da je Adrijano takođe uložio novac na pobedu svog bivšeg kluba. Prema izvorima, on je uplatio 10.000 brazilskih reala, što je otprilike oko 1.900 evra, na trijumf Intera. Ukoliko je njegova prognoza tačna i Inter ostvari pobedu, Adrijano će zaraditi sedam puta veći novac.

Ovaj neplanirani obrt događaja privukao je pažnju fudbalske javnosti i izazvao različite reakcije. Adrijanov propust u pogledu obaveza kao komentatora i njegovo kockarsko ulaganje dodatno su skrenuli pažnju na njegov život van terena.

Iako je Adrijano poznat po svojim sportskim dostignućima, ovaj incident baca senku na njegovu karijeru i podseća na probleme s kojima se suočavao u prošlosti. Ostaje da se vidi kakve će biti reperkusije ovog propusta i da li će Adrijano izvući pouke iz ovog iskustva.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter