0
Domaći fudbal

Fudbal-Friendly Match-Prijateljski mec-Crvena Zvezda v Borac (Banja Luka) Andrija Radulovic (C) celebrates after scoring a goal with Milos Vulic Aleksa Vukanovic Zeljko Gavric Dusan Jovancic Beograd, 28.07.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BAHAR PRUŽA PRILIKU ZVEZDINOM ’BONUSU’: Imaće šansu da se dokaže novom treneru! (FOTO)

Objavljeno: 10.06.23 u 10:50

Izrealac pravi ozbiljan tim.

Nakon osvojene titule bez poraza i treće duple krune u nizu, Miloš Milojević je napustio kormilo Crvene zvezde, a odmah sutra dan je predstavljen novi trener, Bakar Bahar. On je odmah krenuo da sastavlja tim za narednu sezonu, prvo je Borjanu i Kataiju poručio da će biti u drugom planu.

Ipak, pažnja je i usmerena na ’bonus’ igrače, a kako MaxBet Sport saznaje, priliku kod izraelskog trenera dobiće Andrija Radulović. On je bio na pozajmici u Radniku iz Surdulice, a dobrim partijama skrenuo je pažnju sportskom sektoru, koji je rešio da mu pruži šansu. Radulović je imao ponudu Vojvodine, ali je dogovorio sve sa Zvezdom. On je rekao da će pokušati da se pokaže tokom priprema i da je spreman za nove izazove.

– Dogovoreno je da se vratim. Pokušaću da se pokažem tokom priprema i ostanem deo ekipe. Spreman sam za nove izazove. – naveo je Radulović.

FOTO: FK Crvena zvezda

 

13
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter