0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA DEMONSTRIRALA SILU: Aktuelni šampion ubedljiv na poluvremenu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.23 u 18:52

Sjajna partija izabranika Duška Ivanovića!

Košarkaši Crvene zvezde dočakali su ekipu FMP Soccerbeta u okviru prve utakmice finalne serije Superlige Srbije. Nakon 20 minuta košarške u hali ‘Aleksandar Nikolić‘, na krilima velike i glasne podrške vatrenih pristalica, aktuelni šampion vodi sa 53:28.

Prvi poeni na meču delo su domaćeg sastava. Sa linije slobodnih bacanja poravnali su gosti iz Železnika, da bi Zvezda ponovo povela na identičan način. Nedović je realizovao dva penala i tako najavio dorbu partiju. Posle serije vrhunskih driblinga trojku za 7:2 pogodio je Fakundo Kampaco.

Ibuka Izundu je održavao FMP u životu, dok je novi pogodak sa linije 6.75 zabeležio Nemanja Nedović. Blistala je Zvezda u napadu i gosti su poslednji put zapretili na 10:9.

Od tog momenta crveno-beli su ‘dodali gas’ i prednost je konstantno rasla. Finiš prve deonice, koja je završena rezultatom 29:16, obeležio je magičnim dodavanjem Luka Vildoza. Mitrović je atraktivnim zakucavanjem krunisao akciju.

Zvezda je dominirala  u nastavku. Luka Mitrović je nastavio sa blistavim partijama iz finiša ABA lige i Evrolige i već posle poluvremena zabeležio je učinak od 17 postignutih poena.

Sastav sa Malog Kalemegdana je poveo sa 53:28 na poluvremenu, a Mitrovića je poenterski ispratio Nemanja Nedović sa 11 poena. Petrušev je dodao šest, Kampaco pet i tri asistencija, a Bentil takođe pet.

Ebuka Izunudu je na drugoj strani bio najefikasniji sa osam postignutih poena.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter