0
Atletika

Angelina Topic Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici World Indoor Athletics World Championship, Beograd, Srbija 19.3.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SRBIJA IMA BUDUĆNOST: Angelina Topić do neverovatnih 197 na Dijamantskoj ligi u Parizu!

Objavljeno: 09.06.23 u 22:50

Ogromno dostignuće

Angelina Topić, oborila je nacionalni rekord u skoku uvis preskočivši visinu od 197 cm. Ovo izvanredno dostignuće dogodilo se na Dijamanstkoj ligi u Parizu, kada je svojim impresivnim skokom, nadmašila prethodni nacionalni rekord za 2 cm, i to u trećem pokušaju.

Ovaj rezultat je još jedna potvrda napornog rada i uloženog truda. Njen neumoran rad, predanost i posvećenost atletici doveli su je do ovog izvanrednog uspeha. Nakon obaranja rekorda, Angelina je izjavila: „Ponosna sam što sam uspela postaviti novi nacionalni rekord. Ovo je samo početak, i radujem se daljnjem napretku i postizanju još većih visina.“

Ovaj uspeh ne samo da je odraz Angelininog izvanrednog talenta, već je i izvor inspiracije za sve mlade sportiste koji sanjaju o postizanju vrhunskih rezultata. Angelina je u ukupnom plasmanu zauzela treće mesto, i jedna je od najmladjih takmičarki ikada koja se takmičila na ovako prestižnom mitingu.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter