0
Domaći fudbal

Milan Milanovic Superliga, Super Liga, Spartak - Crvena Zvezda 5.4.2023. Subotica, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SMENA U SUBOTICI: Milan Milanović više nije trener Spartaka! (FOTO)

Objavljeno: 09.06.23 u 23:50

Nije došlo do dogovora dve strane

Danas je zvanično saopšteno da Milan Milanović više ne obavlja funkciju trenera FK Spartak ŽK, nakon neuspešnih pregovora o produžetku saradnje. Oglasio se i predsednik kluba, Nikola Simović, izražavajući zahvalnost i poštovanje prema Milanoviću.

Nakon sastanka između šefa stručnog štaba, Milana Milanovića, i predsednika kluba, Nikole Simovića, nije se postigao dogovor oko nastavka saradnje, što je dovelo do rastanka dve strane. Uprkos tom razlazu, Simović je istakao izvanredne kvalitete Milana Milanovića kao trenera i čoveka.

Milan Milanović je izvanredan trener i čovek, znali smo to i kada je dolazio na klupu našeg kluba, a to je i dokazao rezultatima koje je postigao sa Spartakom u ovom kratkom periodu„, izjavio je Simović.Ovim putem mu se zahvaljujem na svemu što je učinio za naš klub. Preuzeo je ekipu u teškom momentu, ali je uspeo da ostvari cilj – opstanak u ligi! Ipak, nismo uspeli da postignemo dogovor oko nastavka saradnje. Rastajemo se u dobrim odnosima, a ja mu želim puno sreće i uspeha u daljoj karijeri.“

Odlazak Milana Milanovića s trenerske pozicije predstavlja novi izazov za Spartak, koji će sada biti prinuđen da traži novog trenera. Nakon uspešne borbe za opstanak, klub će morati da donese odluku koja će obezbediti dalji napredak i ostvarenje sportskih ciljeva.

Navijači i fudbalska javnost sada s nestrpljenjem očekuju informacije o budućim planovima kluba i potencijalnim kandidatima za mesto novog trenera. Spartak se obavezao da će blagovremeno obavestiti javnost o svim novim razvojima i odlukama vezanim za trenersku poziciju.

Ostanite u toku s najnovijim vestima o Spartaku kako bismo saznali ko će preuzeti vođstvo tima u narednom periodu i nastaviti put ka uspehu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter