0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

LEPE VESTI ZA CELU SRBIJU: Jokić i Denver će noćas moći da prate svi, evo i kako!

Objavljeno: 09.06.23 u 23:11

Niko se ovome nije nadao

Arena Sport je obradovala sve košarkaške fanove u Srbiji sa sjajnom vesti – četvrta utakmica NBA finala između Denver Nagetsa i Majami Hita će biti prenošena ne samo na njihovom kanalu Arena Premium 1, već i na njihovom YouTube kanalu.

Ova odluka je naišla na oduševljenje među ljubiteljima košarke, jer će cela Srbija imati priliku da prati Nikolu Jokića i Denver Nagetse u veoma važnom meču. Trenutno, Denver vodi u seriji rezultatom 2-1 i eventualnom pobedom bi imali tri meč lopte za osvajanje prve titule u istoriji kluba.

Četvrti meč između ove dve ekipe je zakazan za noć između petka i subote, s početkom od 02:30. Zahvaljujući prenosu na YouTube kanalu televizije Arena Sport, svi ljubitelji košarke u Srbiji će imati priliku da prate ovaj uzbudljivi meč uživo, podrže svog omiljenog igrača Nikolu Jokića i prate borbu za titulu.

Ovaj gest televizije Arena Sport dodatno potvrđuje njihovu posvećenost pružanju vrhunskog sportskog sadržaja publici i omogućavanje što većem broju ljudi da uživa u najboljim sportskim događajima. Sada, uz pomoć YouTube kanala, NBA finala postaju još pristupačnija i dostupnija svima.

Svi su nestrpljivi da vide kako će se razvijati četvrti meč između Denver Nagetsa i Majami Hita, i da li će Denver uspeti da ostvari još jednu važnu pobedu. Bilo da gledaju putem televizije ili YouTube-a, ljubitelji košarke će biti uz ekran kako bi podržali svoje favorite i uživali u spektaklu NBA finala.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter