0
ATP

FOTO: Screenshot/twitter

ĐOKOVIĆ TRENIRAO 2 SATA PRE MEČA: Srpski teniser u dobroj atmosferi dočekuje meč godine! (FOTO)

Objavljeno: 09.06.23 u 13:50

Treći reket sveta deluje opušteno pred najvažniji meč sezone

Novak Đoković i Karlos Alkaras sastaju se danas od 14 časova i 45 minuta u polufinalu Rolan Garosa. Njihov meč je prvi na programu na „Filip Šatrijeu“ a nakon njih će drugi polufinalni meč odigrati Kasper Rud i Saša Zverev.

Srpski teniser je i danas, kao i pred svaki meč na drugom Grend slemu sezone, odradio lagan trening dva sata pre početka meča. Veliki broj navijača okupio se pored terena kako bi pozdravili osvajača 22 Grend slema i dali mu podršku.

 

 

Ono što je dobra vest, jeste raspoloženje Novaka Đokovića, koji je tokom treninga bio vidno opušten i nasmejan. Iako je ovo verovatno meč godine, srpski teniser nema razloga za nervozu, s obzirom na iskustvo i broj mečeva koje je odigrao na ovom nivou tokom prethodne dve decenije.

Đoković i Alkaras su se do sada sastali samo jednom, prošle godine na masteru u Madridu. Tada je Španac slavio sa 2:1, po setovima 6:7/7:5/7:6.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter