6
Košarka

FOTO: STARSPORT

DELIJE SEVER: ‘Nipodaštavaju Srbiju, to ne sme da im pređe u naviku! Večeras svi u Pionir!’ (FOTO)

Objavljeno: 09.06.23 u 11:50

Proglas navijača Crvene zvezde prenosimo u celosti!

U 18 časova, u dvorani ‘Aleksandar Nikolić‘, počinje prva utakmica finalne serije Superlige Srbije. Košarkaši Crvene zvezde dočekuju FMP. 

Uoči utakmice oglasili su se navijači Crvene zvezde. Delije Sever su objavile proglas putem kog pozivaju pristalice da u što većem broju dođu na meč. Grupa navijača je takođe ‘pecnula’ večite rivale, koji već drugu godinu u nizu ne učestvuju u nacionalnom prventsvu.

Proglas navijača Crvene zvezde prenosimo u celosti:

-Neverovatno je da neko sebi daje za pravo da po drugi put za redom odbija da učestvuje u domaćoj ligi i da to prolazi tek tako. Najmanje što možemo je da se večeras pojavimo u 18 časova u Pioniru i da pokažemo koliko nam znači prvo titula domaće lige, a onda i da skrenemo pažnju javnosti na ovu sramotu i bezvlašće u srpskoj košarci gde je izgleda nekima sve dozvoljeno.

Jednom je prošlo kako je prošlo, ne dozvolimo da im ovo prelazi u naviku. Za ovakve stvari i bezobrazluke najbolji odgovor je REAKCIJA! A to znači da nas večeras na prvoj utakmici finalne serije bude što više. Da nosimo naš klub do novog trodeja i da skrenemo pažnju na ovu neverovatnu pojavu, da bilo koji tim odbija da igra domaću ligu i nipodaštava i svoju zemlju. Svi u Pionir! 18 časova – ulaz besplatan – navodi se u proglasu Delija Sever.

10
11

6 Komentara

  1. Na ovom takmicenju ne igra reprezentacija Srbije, a na celu su joj kadrovi iz Srbije, pa otkud to da neko ponidastava Srbiju…? Na ovaj nacin navijaci CZ vredjaju samu Srbiju, jer su oni samo njen delic, a Srbiju kao drzavu zastupa reprezentacija drzave a neki zatucani, pijani i drogirani pojedinci i grupe… Ako je CZ reprezentacija Srbije, u redu, necemo navijati za CZ?

    1
    1
    Odgovori
  2. To sto Partizan dva puta ne igra KSL dokaz je da je ta Liga postala smetiste na kojem mulja Covic, a sve je pocelo mnogo ranije mafijasenjem i navijackim ispadima protiv KKP, Olimpije gasenjem svetla, Hodorovim sudjenjem u kriticnim trenucima za CZ, sudarom CZ sa Podgoricanima…, a posebno 5 utakmicom u ABA kada je CZ pobedila KKP sa 3 razlika, a da je KKP pobedio na ulazu u Pionir ga je cekala razularena pijana i drogirana ekipa od hiljadu izbacenih sa tribina… I sada se isto sprema, i to je razlog zasto domace sudije nece suditi, a mislim da ce odustati i drugi… Najbolje je da Covic bude sudija a u finalu opet igraju FMP i FMP-2.

    1
    1
    Odgovori
  3. Koji ste vi smradovi,samo! TO bi vam moglo „proci“ da vas dobro ne znamo i da ne pamtimo.
    Setite se samo Djenove, vi patriote! Sram vas bilo, dzidzani jedni.
    Kome vi to mozete da kazete, vi koji Cergu uvek stavljate ispred nacionalnog tima,vi Cergini sinovi!?

    2
    1
    Odgovori
    • …..’bovas av, jmunima dnije.
      Ganci bedni, ima da vas satremo . Taj 13 jun ce biti dan vase sportske eutanazije. Zapamtite to. Nista ne brojim osim najmanje 20 tazlike za nas. Koji ste pa vi Milojkin chabar? Prdnuli ste u njega odavno, samo vi skupljajte bakrace ispod mostova! Covketu Okcu je mnogo bolje da ne dolazi u Arenu!

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter