0
Košarka

First final Serbian Basketbal League match between kk Crvena Zvezda and kk FMP played at Belgrade, Serbia on June 6th at Aleksandar Nikolic hall. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

DA LI JE ZVEZDA OSTVARILA PIROVU POBEDU: Luka VIldoza povređen, upitan nastup u prvom meču finala ABA lige!

Objavljeno: 09.06.23 u 20:52

Za sada se čekaju detaljniji pregledi.

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu nad ekipom FMP-a rezultatom 94:70 u prvoj utakmici finala Superlige Srbije, čime su se približili odbrani titule u ovom takmičenju. Ipak, ova pobeda, ostala je u senci povrede Luke Vildoze.

Vildoza je proveo samo 13 minuta na terenu pre nego što je morao napustiti igru zbog povrede na koju se požalio. Nakon meča, trener Duško Ivanović je na konferenciji za medije potvrdio da se radi o istegnuću prepona, a prema nezvaničnim informacijama Telegrafa, povreda se ne čini bezazlenom.

Zbog ove povrede postoji mogućnost da Zvezda bude lišena usluga tajednog od najbitnijih igrača u prvoj utakmici finala ABA lige protiv Partizana.

Nije ovo prvi put da se Vildoza suočava sa ovim problemom, budući da je već ranije pretrpeo sličnu povredu tokom meča sa Barselonom, što ga je tada primoralo na odsustvo od mesec dana.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter