0
ATP

FOTO: Roland-Garros @rolandgarros/ Twitter screenshot

ALKARAZA GRČEVI IZBACILI IZ IGRE: Novak ubedljiv u trećem setu! (FOTO)

Objavljeno: 09.06.23 u 18:00

Đoković na korak od velikog finala!

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, poveo je sa 2:1 u setovima protiv Karlosa Alkaraza. Nole je na korak od plasmana u veliko finale! Slavio je Srbin sa 6:1. Karlitos je imao velikih problema sa nogom, a najnovije informacije kažu da je reč o grčevima.

Treći set je počeo silovito mladi Španac, u prepoznatljivom maniru. Karlos je izuzetno snažnim i preciznim udarcima poveo sa 1:0.

Novaka je mučila povreda, zbog koje je već ranije tokom meča dobio medicinsku pomoć, ali uspevao je da parira protivniku.

Kada je Nole izjednačio na 1:1, Alkaraz je osetio veliki bol u desnoj nozi. Poslednji poen drugog gema bio je prava prekretnica. U dogovoru sa sudijom Karlos je prihvatio da izgubi naredni servis gem i iskoristi tajm-aut pre dozvoljenog vremena.

Ni Novaku nije bilo svejedno, videlo se od samog starta da je teško prihvatio situaciju u kojoj se našao njegov rival, ali lako je dolazio do poena. Ekspresno je osvojio drugi sat sa ubedljvih 6:1. Španac već nije mogao da se kreće kako treba i igrao je na sve ili ništa. Povremeno bi pogađao, ali svaka duža razmena zavšrila bi se u Noletovu korist.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter