0
Fudbal

Fudbal Season 2019-2020-General overview of FK Crvena Zvezda football stadium Rajko Mitic-An aerial view-Ilustracija Illustration Beograd, 23.03.2020. foto: Marko Djokovic/Starsportphoto©

ZVEZDA JE HTELA DA GA DOVEDE, ALI: Belgijski napadač blizu prelaska u Rendžers i to za 5 miliona!

Objavljeno: 08.06.23 u 19:59

Sigurno srpski klub ne bi mogao da plati ovoliko.

Belgijski fudbaler Siril Desers, koji je bio jedna od želja Crvene zvezde protekle godine, blizu je potpisa sa Rendžersom, prema informacijama italijanskih medija. Čini se da dolazak Desersa u redove crveno-belih ni u ovom prelaznom roku nije realan.

Prema navodima, Rendžers je veoma zainteresovan za Desersa i spreman je da izdvoji oko 5.000.000 evra za njegov transfer, od čega će deo biti isplaćen kroz bonuse. Ova informacija stavlja Desersa na prag potpisa sa škotskim klubom.

Desers je bio na listi želja Crvene zvezde prošlog leta, ali je tada odlučio da pojača italijanski Kremoneze, koji se samo jednu sezonu zadržao u Seriji A. Sada je belgijski napadač odlučio da promeni sredinu i izgleda da će to biti Rendžers.

Rendžers je u potrazi za napadačima nakon odlaska Alfreda Morelosa i deluje da su već „dogovorili“ dolazak Desersa, koji bi im pružio dodatnu snagu u napadu. Crvena zvezda će morati da pronađe alternativna rešenja za pojačanje svojeg napadačkog reda u nastavku prelaznog roka.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter