6
Domaći fudbal

Milos Vazura FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAZURA OTKRIO DUG PARTIZANA: Evo koja je cifra u pitanju, a ko želi da ostane i naredne sezone!

Objavljeno: 08.06.23 u 21:19

Evo šta kaže prvi čovek crno-belih.

Partizan je nedavno okončao najgoru sezonu u novijoj istoriji kluba, gde su ispali u prvoj rundi Kupa, i završili kao četvrti u šampionatu, a postojeća uprava već smišlja planove za narednu sezonu, o kojim je pričao Miloš Vazura, ali o dugovanjima.

„Bilo je javno, 35.000.000 evra u decembru prošle godine. Onda smo u martu izmirili jedan veći deo obaveza prema igračima i klubovima. Dug se kreće od 30 do 35 miliona evra. Malo ide gore, malo dole“, tvrdi Vazura za Informer.

Ni trener, po svemu sudeći, neće biti novi.

„Igor Duljaj je trener Partizana. On sad priča sa Ivicom Kraljem, radi svoj posao i sprema pripreme. Na osnovu njihovih izveštaja ćemo doneti odluke“.

Evo ko planira da ostane u Humskoj.

„Partizan može da zadrži kostur tima, ali moramo mnogo i da menjamo. Imali smo lošu sezonu, iako je polusezona bila dobra. Imali smo normalne rezultate u ligi, druga polusezona je bila katastrofalna. Na to je uticala i promena trenera u teškom periodu. Ne možemo da sudimo o treneru na osnovu tri meseca. Ono što smo pričali sa Rikardom i njegovim menadžerom, on ima želju da ostane. Menig ima želju da ostane, Natho ima još godinu dana ugovora, a ko bude odigrao 50 odsto utakmica, ugovor se automatski produžava. I Dijabate ima ugovor, pričali smo sa njegovim menadžerom, trebalo bi da ostane. Duljaj je sa njim u redovnom kontaktu. Očekujemo ih na prozivci, možda stranci dolaze malo kasnije“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

4
29

6 Komentara

  1. Zar vas nije sramota, na silu ostajete u klubu, niko vas ne želi, najgora ste uprava od postojanja kluba, nikoga nećete moći da dovedete, jer niko neće da dođe za džabe, a niko vam ne veruje, nekada su se igrači utrkivali ko će da dođe u FK Partizan, a sada nemaju bez obzira, možeš ti da Lukač na Ostoju ali niko vama neće dati ni dinara, a kamo li evra, zašto su svi ljubitelji SD Partizan dali novac KK Partizan, što nisu dali vama, pa ko uništiteljima FK Partizan da daje novac. Vi ste gospodo privatizovani klub, vaše porodice imaju kartice FK Partizan da troše novac, posle se pitate što vam igrači ne opraštaju novac, dok vi nenormalno trošite novac, a zašto bi vam iko oprostio. Došli ste do toga da Uroševića prodate za 200.000 evra, eto koliko ste bedni. Umesto da ste za njega uzeli 1.000.000 evra, vi dajete igrače za sitan novac, jer nema ko da vas sponzoriše, neće niko da da novac ovoj upravi koja na silu želi da zadrži fotelju, moraće vas i ovi što vas drže da puste niz vodu, i njima se drama stolica.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dakle, laptdaj i dalje Vazura, pa vi ste prevrsili sve mere u urusavanju slavnog imena uz pomoc Vucele..naseg Terze ili Cokija, kupute se svi i napolje sto pre to bolje..Nacice se osoba koja zna sta znaci PARTIZAN i koji ce sve to da dovede u red kao sto je ZOC napravio sa kosarkasima..

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta ovaj prica da nidu znali za stek bunker snajper ko je dobio po nosu od belovuka njegivo ili moje obezbedjenje koji serator

    0
    1
    Odgovori
  4. Jel. Tebe klosaru nije sramota da si jos u Partizanu i da pricas to. Ti i tvoj pajtas Vucelic…. Mrs iz Partizana….

    11
    1
    Odgovori
  5. Pre mesec ipo dana AV iznosi javno dug FKP od 37 miliona a ovaj amater to ladno pobija, pa koga bre vi lazete, kojim parama vi smanjujete dug od 7 miliona za samo cetiri meseca, dugujete svima a nista ne prihodujete, niko normalan nece da kupi ni jednog igraca iz prvog tima vec ih uzimaju za dzabe. Nemozete ni 1000 ulaznica da prodate, pa rukometasi i odbojkasi imaju vecu posetu na svojim utakmicama od vas. Odlazite bando lopovska.

    14
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter