0
Odbojka

FOTO: Twitter/Daily Volleyball

SRBIJA ZAPOČELA POBEDOM LIGU NACIJA: Deklasirali Kinu!

Objavljeno: 08.06.23 u 10:45

Dobar star.

Odbojkaši Srbije savladali su Kinu u prvom meču Lige nacije rezultatom 3:0 (34:32/25:16/25:20) i tako započeli trijumfom ovo takmičenje. Najviše muka izabranici Igora Kolakovića imali su u prvom setu, kada je vodio je rival dugo sa više poena razlike, čak i 16:12, međutim serijom 6:2 set je dobio neizvestan tok. Kina je propustila četiri set lopte, ‘Orlovi‘ su iskoristili šestu i tako verovatno prelomili meč.

Srbija je vrlo brzo u drugom periodu igre napravila osetnu razliku što je i sačuvala, dok je nakon početnog naleta azijskog protivnika u trećem setu relativno lako izašla kao pobednik. Dražen Luburić je bio najefikasniji u redovima naše selekcije sa 18 poena, koliko je imao i Miran Kujundžić. Sa druge strane Džang je osvojio 17 poena.

Srbija u petak nastavlja učešće na turniru u Nagoji utakmicom protiv domaćina Japana. Susret je na programu od 12:40 po srednjeevropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter