0
Košarka

FOTO: Screenshot/YouTube

SPOLSTRA NAKON PORAZA: „Ugurali su nas u reket, nisu ni morali da šutiraju trojke“! (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.23 u 14:45

Trener Hita bio je samokritičan posle poraza na domaćem parketu

Košarkaši Denvera savladali su na Floridi ekipu Majami Hita 94:109 i tako poveli 2-1 u finalu NBA lige. Dominirao je dvojac Nagetsa, koji čine Nikola Jokić i Džamal Marej. Njih dvojica su zabeležili po tripl-dabl sa 30 poena, čime su postali jedini duo u istoriji NBA finala sa takvim učinkom.

Trener Majamija, Erik Spolstra, pohvalio je Jokića i Mareja, rekavši da su u pitanju dva talentovana igrača koja dopunjuju jedan drugog.

U finalu jednostavno morate da očekujete igrače sa elitnim talentom, a Jokić i Marej to jesu. Neverovatan su tandem i sjajno odgovaraju jedan drugome. Jedan od njih može postići poene na razne načine, a drugi može uključi ceo tim u utakmicu – rekao je Spolstra.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ključ poraza leži u fizičkoj nadmoći gostiju, ističe jedan od najboljih trenera u ligi.

Oni su nas prosto ugurali u reket. Nisu ni morali da šutiraju trojke i da šire teren. Fizički smo potučeni, izgubili smo lopte koje su 50:50, lopte u vazduhu, lopte na parketu. A kada gubimo te stvari, onda gubimo i naš timski identitet. To onda utiče na ostatak utakmice. Nije ovo nikakav izgovor. Već smo više puta pokazali da možemo da pobeđujemo na različite načine – zaključio je Spolstra.

Četvrti meč se igra u Majamiju i na programu je u noći između petka i subote sa početkom od 2 časa i 30 minuta iza ponoći.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter