1
Domaći fudbal

goalkeeper Milan Borjan Kup Srbije, Crvena Zvezda - Cukaricki, finale Srbija 17.5.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

REKORDI ĆE PADATI: Crvena zvezda osvaja tron, hoće li nadmašiti Real Madrid?

Objavljeno: 08.06.23 u 17:20

Još jedan rekord je na pragu rušenja

Fudbaleri Crvene zvezde su u protekloj sezoni ostvarili impresivne uspehe i srušili mnoge rekorde. Međutim, sledeća meta kluba iz Beograda je ni manje ni više nego legendarni Real Madrid. Naime, Zvezda ima priliku da pretekne niz Reala bez poraza na domaćem terenu, koji trenutno iznosi neviđenih 121 meč!

Crveno-beli su već blizu ove impresivne cifre, nedostaju im samo osam utakmica da dostignu niz Madriđana i čak devet da ga prestignu. Ova istorijska prilika predstavlja veliki motiv za igrače Crvene zvezde, koji su već godinama obarali rekorde i podizali standarde u domaćem fudbalu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Poslednji put kada je Zvezda doživela poraz na svom terenu dogodio se davne 18. aprila 2017. godine. Od tada pa do danas, crveno-beli su ostvarili neverovatan niz bez poraza, započet samo 12 dana kasnije protiv Vojvodine. Ovaj niz je postao simbol dominacije Crvene zvezde na domaćem terenu i izvor ponosa za navijače.

U sledećoj sezoni, fudbaleri Crvene zvezde će imati priliku da prestignu i nadmaše najveći klub na svetu, Real Madrid, po ovom impresivnom parametru. S obzirom na njihovu posvećenost, timski duh i kvalitet koji poseduju, ova misija izgleda sasvim izvodljivo.

Navijači Crvene zvezde već sada s nestrpljenjem iščekuju početak nove sezone, gde će se nadati nastavku ovog neverovatnog niza. Hoće li Zvezda uspeti da pretekne Real Madrid i zauzme mesto u istoriji kao tim sa najdužim nizom bez poraza na domaćem terenu? Ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno – Crvena zvezda će dati sve od sebe da ostvari ovaj istorijski podvig i dodatno ojača svoj status kao jedan od najvećih klubova na Balkanu i šire.

15
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter