0
Evropske lige

FOTO: AC Milan

PREDSEDNIK MILANA OŠTRO O MALDINIJU: Nije nam bio potreban!

Objavljeno: 08.06.23 u 22:16

Poznat stav predsednika.

Na nedavno održanom sastanku vlasnika Milana doneta je odluka da  tehnički i sportski direktor Rosonera Paolo Maldini i Riki Masara napuštaju klub. Dugogodišnji kapiten Rosonera je živa legenda kluba, a evo šta o njegovom odlasku kaže predsednik kluba Paolo Skaroni.

Svi smo imali samo reči hvale za Paola Maldinija, koji je veliki gospodin, neko ko je povezan sa Milanom i ko je dobro radio za Milan. Ali mi pratimo inovativniji model, bar za Italiju, kako voditi klub. To nas dovodi do toga da svi moraju da rade kao tim. Imamo osećaj da se Paolo nije dobro osećao u takvoj organizaciji i da je najbolje da se razdvojimo. Svakako da je Maldini imao udela u ovim uspesima i zahvalni smo mu. Ali on više nije potreban Milanu – rekao je Skaroni.

Pod Maldinijevim mandatom Milan se vratio na tron Italije, jer je prošle sezone osvojen Skudeto, dok je ove igrano polufinale Lige šampiona.

 

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter