1
Domaći fudbal

Slobodan Urosevic celebrates after scoring a goal during the Partizan v Javor - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN OSTAO BEZ KAPITENA: Urošević napustio „crno-bele“ i poslao emotivnu poruku!

Objavljeno: 08.06.23 u 12:15

Urošević je bio član Partizana u najtežem periodu za klub

Levi bek i doskorašnji kapiten Partizana, Slobodan Urošević, napustio je klub iz Humske. On će tako postati novi igrač Arisa iz Limasola a kiparski klub će „crno-belima“ na ime obeštećenja uplatiti 200 hiljada evra, koliko iznosi izlazna klauzula.

Urošević je stigao u Humsku 2018. na „mala vrata“. Nekoliko puta je bio proglašavan viškom, da bi u narednom periodu svojim partijama i zalaganjem, stekao poštovanje navijača i čelnika kluba. Ispunio je i svoj san, nosio je kapitensku traku svog voljenog kluba, za koji je upisao preko 200 nastupa i postigao 16 golova uz 15 asistencija. Sa „crno-belima“ je osvojio dva Kupa Srbije.

VESTI O PARTIZANU:

Urošević se od kluba oprostio veoma emotivnom porukom:

Kao sada već bivši kapiten Partizana, koji je najlepši period igračke karijere proveo u Humskoj, ovo pismo želim da počnem i završim sa dve reči: ,,Partizan zauvek”. Jer gde god nas put naveo, za koji klub u životu zaigrali, ljubav koji imamo prema crno-beloj boji, strast i navijači koji nas bodre su našto što je nezamenjivo! I svako će reći da mu je teško kad odlazi i piše ove reči, ali kada provedete sve ove godine u Partizanu, kada źivite sa svakim njenim članom, kada se radujete i tugujete, to ostaje urezano u srcu, kao jedna porodica!
Zato, hvala svakom igraču, članu stručnog štaba,svakom zaposlenom na Teleoptiku, od portira,kuvarice, konobara,ženica koje brinu o nama…Ponosan sam što sam nosio kapitensku traku! Nisam ostvario san, da dignem pehar šampiona,ali u amanet to ostavljam novim generacijama i igračima koji ostaju! O tome koliko boli svaka izgubljena utakmica, koliko boli tabela na kojoj smo, jer ne pokazuje pravu sliku stvarnosti, to svakom svojom porom znamo mi koji smo svakog vikenda izlazili na teren!
Ali pred ovom momcima je nova sezona, nova borba, nova želja i motiv! Podržite ih, poguraj te ih, jer oni sa vama žive za sveti grb! Nije uvek lako, ali je lepo navijati za Partizan!
Partizan zauvek!
Slobodan Urošević
3
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter