2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

PALA KONAČNA ODLUKA: KLS i ABA liga postigli dogovor, evo kada Zvezda igra svoja finala!

Objavljeno: 08.06.23 u 16:33

Na kraju su došli do zajedničkog jezika

Nakon uspešnog sastanka između rukovodioca AdmiralBet ABA lige i AdmiralBet KLS, termini finala će biti usklađeni, dajući prioritet nacionalnom prvenstvu Srbije. Veliki spektakl nas očekuje već sutra, kada će se košarkaši Crvene zvezde i FMP iz Železnika suočiti u prvoj utakmici finala.

Crvena zvezda će biti domaćin ovog prvog okršaja, dok će revanš susret biti odigran u nedelju, 11. juna. Postoji mogućnost da se odigra i „majstorica“, ali to je još uvek pod znakom pitanja.

Ova promena u rasporedu automatski znači da nećemo videti početak finala AdmiralBet ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, koji je prvobitno bio zakazan za 12. jun. Navijači će morati da sačekaju na spektakularni okršaj dva najveća srpska rivala, dok će se prvo fokusirati na napetu borbu za nacionalni šampionat.

Nema sumnje da će sutrašnji susret između Crvene zvezde i FMP-a biti ispunjen uzbuđenjem i neizvesnošću, a ljubitelji košarke već jedva čekaju da vide ko će povesti u finalnoj seriji. Očekuje nas prava košarkaška poslastica i borba za titulu koja će držati navijače prikovane za ekrane.

22
35

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter