0
Tenis

Tennis-WTA 250 Serbia Ladies Open 2021 Olga Danilovic v Kamilla Rakhimova (RUS) Beograd, 18.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

OLGA DANILOVIĆ U POSETI MINISTARSTVU SPORTA: Nakon senzacionalnog rezultata na Rolan Garosu dobila poziv! (FOTO)

Objavljeno: 08.06.23 u 17:45

Lep gest Ministarstva sporta

Nakon impresivnog plasmana u treće kolo Rolan Garosa, gde je zaustavljena od strane talentovane Ons Žabur nakon uzbudljivog preokreta, najbolja srpska teniserka Olga Danilović se vratila u Srbiju i bila je specijalna gošća Ministarstva sporta i ministra Zorana Gajića.

Tokom posete Ministarstvu sporta, mlada sportistkinja je imala priliku da razmeni utiske sa ministrom Gajićem o svojim iskustvima i dostignućima na gren slem turniru u Parizu. Ministarstvo sporta je u objavi istaklo ponos zbog Olginog izvanrednog uspeha i posvećenosti koju je pokazala kroz svoj rad.

Olga Danilović je postala uzor mnogima u Srbiji svojim talentom, upornošću i hrabrošću na terenu. Njen uspeh na Rolan Garosu je oborio rekord karijere i potvrdio njen neosporni talenat i borbeni duh. Sa podrškom Ministarstva sporta i cele nacije, Olga ima sjajnu perspektivu i svi se radujemo njenim budućim dostignućima na teniskim terenima širom sveta.

Ovim susretom između Olge Danilović i ministra Gajića, istaknuta je važnost sporta kao zajedničke strasti koja nas pokreće i inspiriše. Danilovićeva je postala pravi uzor i inspiracija za mlade sportiste u Srbiji, dok Ministarstvo sporta nastavlja da podržava i podstiče razvoj sportskih talenata i postignuća naše zemlje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ministarstvo sporta Vlade Srbije (@ministarstvosportasrbije)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter