1
Košarka

Filip Petrusev (L) Luca Vildoza (C) and Nemanja Nedovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and KK Split at Aleksandar Nikolic hall on April 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NA SPEKTAKL BEZ KARATA: Crvena zvezda otvara finale Superlige Srbije uz besplatan ulaz!

Objavljeno: 08.06.23 u 18:25

Zvezda će pokušati da odbrani trofej

Crveno-beli, koji brane titulu, igraće prvu utakmicu finala Superlige Srbije u petak od 18 časova. Meč će se održati u hali „Aleksandar Nikolić“. Uz radosnu vest za sve navijače, klub je saopštio da će ulaz na ovu utakmicu biti besplatan.

Navijači će imati priliku da podrže svoje omiljene igrače i bodre ih u borbi za još jednu šampionsku titulu. Očekuje se veliki broj navijača na tribinama.

Crvena zvezda se nada da će osvojiti pobedu u prvom meču i započeti finalnu seriju sa pozitivnim rezultatom.

„Klub i na ovaj način želi da se zahvali svima koji su u prethodnom periodu, završnici Evrolige i utakmicama četvrtfinala i polufinala ABA lige pružali ogromnu podršku našem timu, koji konačno nakon pauze od 20 dana izlazi na teren. Dođite i pozdravite ekipe Crvene zvezde, koja će se tokom narednog vikenda boriti za drugi trofej u sezoni, titulu prvaka Srbije!“, stoji u saopštenju KK Crvena zvezda.

4
0

1 Komentara

  1. ulaz je je na svim utakmicama zvezde u fudbalu i košarci inače bi došla šacica, možda. Vecina dolazi po naredbi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter