0
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Trening uoci meca s Portugalija Portugal Luka Jovic Stara Pazova, 26.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

LOŠE VESTI ZA ORLOVE: Luka Jović će morati na operaciju!

Objavljeno: 08.06.23 u 16:55

Piksi ima problem

Nakon izvanredne partije u finalu Lige konferencija, Luka Jović je morao napustiti teren zbog povrede. Nažalost, iako je pružao sjajnu igru, srpski fudbaler je polomio nos, otkrio je trener Fiorentine, Vinćenco Italijano.

Poslednje vesti ukazuju da je povreda nosa ozbiljnija nego što se prvobitno mislilo, što znači da će Jović morati na operaciju. Ovo neizbežno vodi ka tome da bi talentovani napadač mogao propustiti predstojeće mečeve reprezentacije.

Prvo, prijateljski duel protiv Jordana zakazan za 16. jun, pa zatim kvalifikacioni meč protiv Bugarske 20. juna u Razgradu mogli bi proći bez Jovića. Ova povreda dolazi kao još jedan udarac za selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji je već ostao bez povređenog Aleksandra Mitrovića.

Sada će selektor morati da se osloni na druge opcije u napadu Orlova, kao što su Dušan Vlahović, Dejan Joveljić i Đorđe Jovanović, kako bi nadoknadio odsustvo Jovića i Mitrovića. Ostaje da se vidi kako će se ekipa snaći bez dva ključna napadača u timu tokom ovih važnih utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter