0
Fudbal

FOTO: Twitter/@AlNassrFC_EN

KRISTIJANO RONALDO O TRŽIŠTU: „Voleo bih da posedujem klub, doći će još velikih imena u Saudisjku Arabiju“! (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.23 u 13:45

Portugalac je gostovao u Madridu, gde je odgovarao na pitanja o karijeri i biznisu

Portugalski fudbaler i najbolji golgeter svih vremena, Kristijano Ronaldo, šokirao je svet kada je tokom januarskog prelaznog roka napustio Mančester Junajted i otišao u Saudijsku Arabiju, gde nastupa za Al Nasr.

Iako u prvoj polu-sezoni nije uspeo da dođe do trofeja sa novim klubom, Ronaldo se upoznao sa tamošnjom kulturom, biznisom i otvorio vrata za neke nove zvezde, za koje se očekuje da pojačaju arabijsku ligu i pomognu u ekspanziji fudbala na istoku.

Nikad nisam zatvorio vrata i gledam blagonaklono na tu mogućnost. Videćemo kako će fudbal da se razvija, kako će lige da se razvijaju, gledaćemo u Evropi, gledaćemo van Evrope. Ne odbacujem to. U stvari, razmišljao sam o tome pre nekoliko godina. Možda bih voleo da posedujem klub u budućnosti, dobro pitanje.

 

 

Pre nekoliko dana, bivši napadač Reala iz Madrida i osvajač Zlatne lopte, Karim Benzema, stigao je u Al Itihad. Portugalac ne sumnja da će njegovim stopama krenuti mnogi fudbaleri iz Evrope.

Znao sam da će moj odlazak u Saudijsku Arabiju otvoriti vrata i nisam pogrešio. Siguran sam da će u naredne dve-tri godine ova liga postati jedna od najznačajnijih na svetu. To već možemo da vidimo. Karim je već došao i hiljadu odsto sam siguran da će i mnogi drugi igrači – istakao je Portugalac.

Ono što želimo je više rivaliteta. Kada postoji rivalitet, tržište profitira.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter