1
Košarka

FOTO: YouTube/Screenshot

JOKIĆ IMAO POSEBNU REAKCIJU KADA JE ČUO PITANJE NA SRPSKOM, PA PORUČIO: ’Hvala svima koji su bili budni i gledali!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.23 u 09:25

Monstruozna partija srpskog centra.

Košarkaši Denvera su savladali rezultatom 109:94 na Floridi ekipu Majamija u trećem susretu finalne serije NBA lige i ponovo poveli u ukupnom skoru (2:1). Prvi meč dobili su Nagetsi 104:93, dok su Hitsi pobedili u drugom 111:108. Nikola Jokić je došao do novog tripl-dabla, postigavši 32 poena, 10 asistencija i 21 skok.

Nakon susreta, na konferenciji za štampu, novinar RTSa Aleksandra Žigić mu je postavila pitanje na maternjem jeziku, na šta se on posebno obradovao. Ona mu je čestitala na pobedi i prenela informaciju da je cela Srbija bila budna.

– Jeste, u ja sam isto dobio puno poruka da su svi budni i da gledaju. Hvala im. Što se tiče utakmice, jako bitna za nas. Samim tim što smo vratili brejk. Imali smo kontrolu otkako smo poveli, nismo ispuštali prednost. Igrači sa klupe su igrali sjajno i oni su doneli pobedu. – istakao je Jokić.

Momenat kada Jokić dobija to pitanje, kao i njegovu rekaciju, možete pogledati u videu ispod (od 52. minuta).

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter