0
Fudbal

FOTO: Twitter/@PSG_inside

GOLMAN INTERA IZ MAJAMIJA: „Nismo spremni za Mesija, nemamo ni stadion“! (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.23 u 14:15

Zanimljiva izjava golmana Majamija

Juče je kao bomba odjkenula vest da je Lionel Mesi novi član Intera iz Majamija. Ovu vest je potvrdio i najpoznatiji fudbalski novinar, Fabricio Romano. Argentinac će se tako oprobati u američkom fudbalu i pored brojnih višemiliosnkih ponuda iz Saudijske Arabije.

Iako su svi u Majamiju oduševljeni njegovim dolaskom, golam tog tima, Nik Marsman, smiruje strasti. On je naime zabrinut, jer smatra da klub nije spreman za veličinu kakva je Leo Mesi, rekavši da nemaju uslove i obezbeđenje, koje zahtevaju utakmice na kojima nastupa igrač takvog renomea.

 

 

Mislim da ovaj klub nije spreman za Mesijev dolazak. Imamo privremeni stadion, ljudi mogu da se ušetaju na teren i nema ograde. Na stadion dolazimo bez obezbeđenja. Mislim da nismo spremni, ali nadam se da će doći – rekao je Marsman.

Mesi je prethodne dve sezone nastupao sa PSŽ, dok je pre toga celu karijeru igrao u Barseloni sa kojom je osvojio sve moguće trofeje i individualne nagrade. Svoju trofejnu karijeru kompletirao je prethodne zime, kada je sa reprezentacijom Argentine osvojio Svetsko prvenstvo u Kataru.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter