0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@apoelfcofficial

APOEL VOLI ZVEZDINE TRENERE: Milojevića zamenio bivši stručnjak „crveno-belih“!

Objavljeno: 08.06.23 u 15:15

Kiprani našli zamenu za Vladana Milojevića

Portugalski trener, Rikardo Sa Pinto, novi je šef stručnog štaba Apoela, saopštio je klub sa Kipra putem svog instagram profila. Sa Pinto će tako zameniti srpskog stručnjaka, Vladana Milojevića, koji je sa Apoelom završio sezonu na drugom mestu i bez ijednog trofeja.

Ono što je zajedničko za ova dva stručnjaka, jeste činjenica da su obojica bili treneri Crvene zvezde. Milojević je vodio „crveno-bele“ od 2017. do 2019. i osvojio je dve šampoionske titule u Srbiji a dva puta ih je uveo i u Ligu šampiona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by APOEL FC (@apoelfcofficial)

 

Rikardo Sa Pinto nije imao ni približan uspeh, pošto je klub iz Ljutice Bogdana vodio 2013. na samo 11 utakmica, nakon čega je smenjen. Tokom trenerske karijere predvodio je: Sporting, Bragu, Belenenseš i Moreirense u rodnoj zemlji, a radio je i u: Grčkoj, Saudijskoj Arabiji, Belgiji, Poljskoj, Brazilu i Turskoj.

Sada će imati zadatak da vrati titulu Apoelu nakon 4 godine. Ovaj klub je najuspešniji u istoriji kiparskog prvenstva sa 28 titula.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter